Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

Obres del pont

 

AL LLARG DE TOTA L'OBRA ES PODRÀ PASSAR A PEU PEL PONT DE CAN MOLAS.

 

Les principals actuacions que es realitzaran contemplen la reubicació a la nova vorera dels serveis, l’enderroc de la llosa actual i execució de la nova llosa de formigó armat, la instal·lació de baranes i barreres de seguretat així com la instal·lació de nou enllumenat. Les obres també inclouen la construcció d’una minirotonda i la urbanització de l’accés al barri de Vista Alegre, així com la rehabilitació del pont de pedra. L’actuació es completarà amb un nou drenatge i la instal·lació de nova senyalització.

Un cop finalitzades les obres, el pont disposarà de dos carrils de circulació de tres metres d’ample cadascun, més 0,3 metres de vorals, així com dues voreres de 1,5 metres d’ample. En total, l’ample de la secció tipus del pont serà de 10,7 m.

El pont de Can Molas, a la carretera B-522, és la via directa que comunica Manlleu amb Vic i amb la C-25. El gran volum de trànsit en aquest tram de carretera, amb valors superiors als 10.000 vehicles/dia, és degut principalment a mobilitat interna i a la comunicació intermunicipal amb Vic. Actualment, la secció existent al pont compta amb carrils de 2,8 metres d’ample on difícilment es creuen dos autocars i voreres mínimes de 0,7 metres on els vianants no es poden creuar sense envair la calçada.

 

Podeu consultar més informació als documents adjunts.

Data de modificació: 07/09/2018 15:30:36

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter