Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

POUM

El nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és un repte i una oportunitat per dissenyar col·lectivament el Manlleu que volem. El POUM és un instrument de planificació del territori que ordena urbanísticament el terme municipal i dissenya el seu desenvolupament i creixement futurs. El POUM és, doncs, una eina que ens ha d’ajudar a ordenar idees i ens ha de permetre pensar en el Manlleu del futur, en com ens agradaria que fos la ciutat on vivim.

Amb l’objectiu que tothom pugui donar la seva opinió respecte a com creu que ha de ser el futur de Manlleu, properament s’aprovarà el Programa de Participació Ciutadana de la revisió del POUM de Manlleu. El Programa contempla tot un seguit d’accions de consulta i d’informació que facilitaran la participació de la ciutadania en al llarg de tot el procés.

Participeu i consulteu tota la informació a: http://www.poummanlleu.com

 


 

Vora terManlleu, vora Ter

 

L’Ajuntament de Manlleu impulsa un procés de debat i reflexió sobre el futur del vora Ter, zona que inclou el passeig del Ter i tota la zona que envolta les dues bandes de la llera del riu Ter, al seu pas pel terme municipal de Manlleu.

 

Consulta tota la informació i participa a: http://www.manlleu.cat/viure/urbanisme/passeig-del-ter.htm

  


 


Informació de les principals obres urbanístiques actuals a la ciutat

Consulteu la informació de les empreses que han realitzat les obres públiques més importants des de l'any 2011 a l'apartat de Proveïdors del Portal de Transparència municipal.

Data de modificació: 13/12/2016 18:28:28

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter