Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

Tens diverses opcions:

  FormulariEmplena el Formulari de queixes i suggeriments
  MobilDescarrega't l'APP Manlleumòbil i Comunica incidències
  mailEscriu-nos a atenciociutadana@manlleu.cat
  TelèfonTruca'ns al 93 850 66 66 i recollirem la teva incidència
  PresencialVine a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Pl. Fra Bernadí, 6 1a planta)

  

Aquí podeu consultar totes les incidències rebudes l'any 2018 i l'estat de la seva resolució*

No es publicaran en cap cas les dades personals ni altres informacions sol.licitades que corresponguin a la gestió de tramitacions pròpies amb l'Ajuntament o informacions que s'hagin resolt directament.

Incidències > Gent que busca en els contenidors

Via pública: altres

Historial dels estats

 • Petició

  21/09/2018

  Ja fa temps estem veiem que , cada vegada amb més insistència, hi ha gent que remena en els contenidor d’escombraries a veure que pot arreplegar. El problema es que aquest fet està “in crescendo” i estem veien fins i tot furgonetes que paren davant els contenidors i baixa algu remenant amb un pal a veure que pot aprofitar, i el que és mes greu, alguns deixen part de la brossa remenada fora dels contenidors amb el que tenim un paisatge gens reconfortant. La pregunta és senzilla, es pensa des de l’ajuntament fer quelcom per evitar o minimitzar aquest fet ?

 • Finalitzada

  21/09/2018

  Resposta Ajuntament:

  L’informem que estem al cas de la problemàtica i que es tracta d’un fenòmen que malauradament ha emergit amb la crisis. Aquesta situació es produeix a diverses àrees de contenidors situades a gairebé tots els barris. Des de l’Ajuntament ho estem vetllant de la següent manera: - Des de la Policia Local s’estan identificant les persones responsables i indicant-los que ho han de tornar a deixar tot net i dins dels contenidors. - Les persones identificades es deriven a serveis socials per temes de necessitat bàsica. - El servei de neteja viària té indicacions de netejar totes les àrees i d’informar durant el servei a les persones que vegi remenant els contenidors. Gràcies per adreçar-se a l’ajuntament.

Data de modificació: 20/02/2018 11:11:08

Amb la col·laboració de:
 • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter