Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana impulsa el projecte Clavé XXI, una iniciativa social que a partir de la pràctica coral té com a objectiu fomentar la inclusió social d'infants i joves.
El Projecte Clavé XXI, al qual s’hi va sumar l’Ajuntament de Manlleu l’any 2014 ,s'ha consolidat amb la participació de 63 formacions corals d'entitats socials i escoles de primària de Barcelona (Ciutat Vella, Verdum i Verneda), Sabadell, Mataró, Banyoles i Manlleu, que impliquen més de 1200 infants i joves.

Les corals de Manlleu participants són:

  • la Coral de Músiques de Manlleu, que assaja tots els dissabtes a l’aula del Mercat Municipal, en la categoria de mitjans (nens i nenes de 3r a 6è de primària) i de petits, és a dir nens i nenes que aquest any estan cursant primer i segon curs de primària. Aquesta coral va néixer al Mercat Municipal de Manlleu ara fa 4 anys i s’ha fusionat amb la Coral del Puig Agut de recent creació, passant a anomenar-se Coral de Músiques de Manlleu.
  • El CarmeCanta, coral de l’escola El Carme Vedruna, en la categoria de mitjans.
  • La Coral de l'Institut del Ter en la categoria de joves.

Clave 1

Fotografia: A. Bofill

Els més de 125, infants i joves, participants col•laboren durant l’any en diverses activitats culturals de la ciutat com la cantada de Nadales, el Cicle de conferències “Anselm Clavé.170 anys de música per al poble" organitzat per la Biblioteca de Manlleu i Òmnium Cultural o les Caramelles i tanquen l’any, a Manlleu, en un concert de final de curs a la Plaça del Mercat Municipal, i a Barcelona en un concert de totes les Corals Clavé XXI  al Palau de la Música Catalana.

 

Per a més informació i/o inscripcions a les Corals de Músiques de Manlleu podeu adreçar-vos al Servei d'Educació  a l'àrea de Serveis a les Persones i  Promoció Econòmica, per correu a educacio@manlleu.cat o bé al telèfon 93 851 50 22 (matins)

Data de modificació: 20/09/2016 13:06:56

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter