Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

banner trs

L’Ajuntament posa en marxa una campanya per ser territori socialment responsable

L’Ajuntament de Manlleu posa en marxa la campanya “Manlleu, territori socialment responsable” per apropar a les empreses, comerços i la ciutadania els valors del desenvolupament sostenible. S’introduirà una nova mirada per buscar l'equilibri entre els aspectes econòmics, socials ambientals i culturals locals, amb l'objectiu d'aconseguir una millor qualitat de vida pels seus habitants i la resta d'agents implicats.

La iniciativa respon a la idea de transmetre els avantatges i beneficis de ser un “territori socialment responsable”, un objectiu que s'ha proposat l'Ajuntament de Manlleu, amb la col·laboració de Suara Cooperativa, Respon.cat i la Xarxa d’Economia Social i Solidària de Manlleu (de la qual Suara també és membre). La Xarxa agrupa entitats, empreses i persones que des de l’acció aposten per iniciatives que promouen els valors de l’economia social i solidària.

La campanya inclou un esmorzar amb empresaris de la població i un Cafè amb Manlleu Associació de Botiguers (MAB), trobades on es compartiran experiències. Culminarà amb la signatura del manifest “Territoris Socialment Responsables”, que recull el compromís de fer créixer la responsabilitat social en els territoris per fer una Catalunya socialment responsable.

  • Esmorzar amb empreses. Dijous 9 de novembre, 10'00h. Ponència a càrrec de Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat.
  • Cafè amb el MAB. Dijous 30 de novembre, 15'00h. Ponència a càrrec del periodista Josep Mª Flores vinculat a la Campanya Canviem el Xip de Vilafranca".
  • Signatura del manifest "Territoris Socialment Responsables". Dijous 14 de desembre, 13'00h.

Tots els actes tindran lloc al Lab Manlleu, situat al C/Prior Tarafa, 11. 

Per adherir-vos al manifest, proclamat el passat mes de juny a Vilafranca, podeu fer clic al següent enllaç. Si voleu obtenir més informació sobre la Responsabilitat Social Empresarial podeu adreçar-vos a la pàgina de Respon.cat.

Us convidem a omplir el formulari que trobareu aquí sota per tal de realitzar la inscripció a les trobades.

Atenció: en cas que us vulgueu inscriure a diverses activitats, haureu de tornar a omplir el formulari. Gràcies


  • Inscripció a *
    Imports

  •  accepta
  • * Camps obligatoris

text de formularis


Imatges relacionades

cartelll trs

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

Data de modificació: 26/10/2017 17:20:21

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter