Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

El LAB. Espai coworking de Manlleu és un equipament dirigit a persones emprenedores i empreses que busquin un lloc on treballar de forma fixa o ocasional. Vol ser un espai de trobada, de treball compartit i també un laboratori d'idees i d'oportunitats. Treballa en un espai ampli i lluminós, facilitat d'aparcament, cuina office i terrassa. Connexió a Internet amb fibra òptica, impressora/fotocopiadora i escàner.

C/Prior Tarafa, 11. 08560, Manlleu
93 782 71 61 | lab@manlleu.cat

visita el web del Lab: www.coworking.manlleu.cat

 

Ús ocasional - 4 Llocs de treball per usos puntuals.

Vols provar el Lab? Necessites un espai on treballar durant unes hores? Vols reunir-te amb clients o proveïdors? Visita'ns.

Horaris
Matins: de dilluns a divendres, de 9 a 14h
Tardes: de dilluns a dijous, de 15 a 18h

 

Llocs de treball fixes

Fes la teva sol·licitud per aconseguir una de les vuit places fixes del Lab. Per 85 euros al mes + IVA disposaràs d'un lloc de treball propi amb armari, accés les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana i ús de tots els espais del Lab.

 

L’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu té a l'equipament un punt d’atenció dels serveis d'Empresa, Emprenedoria Economia Social i Solidària (ESS).


 

 

El Lab. Espai de Coworking Manlleu és més que la compartició física de l’espai. Implícitament, representa un model de treball autogestionat, col·laboratiu i flexible, basat en la confiança i l’intercanvi d’objectius, valors i relacions entre els seus membres. La compartició de coneixements, idees i ajuda haurien de permetre generar sinergies superiors al treball aïllat de les empreses i les persones emprenedores. Una interacció dinàmica i participativa entre empreses i projectes empresarials que ha de possibilitar la creació de llocs de treball, l’aparició de noves iniciatives empresarials i innovació en termes de desenvolupament local i promoció econòmica.

 


 

Imatges relacionades

Lab Manlleu

Enllaços relacionats

Data de modificació: 31/05/2018 13:51:02

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter