Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

 

La indústria 4.0 a Osona

El passat mes de març de 2.018, Manlleu va acollir dues activitats per aprofundir en el concepte d'Indústria 4.0, per parlar de la transformació digital de la indústria i de la importància del rol humà en aquest context de transformació.

La indústria 4.0 o quarta revolució industrial, suposa la transformació digital de la indústria per tal d’arribar al concepte de Fàbrica Intel·ligent. Els elements clau per l’adopció de la Indústria 4.0 són la connectivitat i l’explotació de les dades. Anem més enllà de l’automatització de la producció i de la gestió informatitzada del negoci. S’incorporen les tecnologies al núvol (Cloud), el processat en temps real, el Big Data, el Machine Learning, etc.

 

INDÚSTRIA 4.0 a OSONA. Solucions tecnològiques per a la millora industrial

Dimarts, 6 de març 2.018. 18 h (veure programa)
Auditori de La Salle. C/ Enric Delaris, 68 de Manlleu.

Explicació pràctica del concepte d’Indústria 4.0, mostrant alguna de les tecnologies que ho fan possible i coneixent de primera mà l’experiència d’empreses de la comarca que ja estan treballant en aquesta direcció: Effitronix, Mimcord i Casa Tarradellas.

LÍDER 4.0. Solucions humanes per a la millora industrial

Dijous, 15 de març 2.018. 9 h (veure programa)
Lab. Espai Coworking. C/Prior Tarafa, 11. Manlleu

Conferència a càrrec de Llorenç Martín (Nextway), sobre com afecta el lideratge de l’equip humà i la gestió de les persones la implantació de les tecnologies 4.0 en les empreses.

IMG_8150.jpg

 

 IMG_1345.jpg

Data de modificació: 26/09/2018 10:53:16

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter