Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

 

La ciutat de Manlleu es converteix en un museu d’art contemporani en el marc de la sisena edició de la Manlleu Galeria d’Art, que enguany compta amb 14 artistes emergents i reconeguts.

La MGA fa un nou pas i apropa, encara més, l’art contemporani a la població a través de l’acció Art in Shop, una iniciativa del MAB que té com a objectiu entrar les obres dels artistes als comerços oberts de la ciutat amb la possibilitat de compra-les.

Art, creació i comerç conflueixen a Manlleu en el marc de la sisena edició de la Manlleu Galeria d’Art (MGA). Del 30 d’octubre fins al 8 de gener, els aparadors dels locals comercials desocupats de Manlleu acolliran obres d’art contemporani formant una galeria d’art a peu de carrer. 

LA MGA proposa una ruta guiada pels 11 aparadors que formen la mostra i que contenen un total de 14 obres innovadores i de qualitat de 14 artistes emergents i consolidats com Gerard Mas, Alamà, Gerard Castellví, Bernat Barris, Núria Torres, Roser Oduber o Jordi Traveria, entre d’altres.

30 d’octubre, inici de la MGA 

La inauguració de la MGA serà el dimecres 30 d’octubre amb un acte a la Casa de Cultura de Can Puget (Manlleu), que comptarà amb la presència dels i les artistes de la mostra, l’agència creativa Arkham Studio, creadors de la iniciativa, i representants de l’Ajuntament de Manlleu. Seguidament, es farà un còctel obert a tothom i, a continuació, la visita guiada per la mostra. La galeria d’art als aparadors durarà fins el 8 de gener.

 

INAUGURACIÓ 6a MGA - 30/10/19

19h: Presentació MGA 2019. Casa de Cultura de Can Puget, Manlleu.

19:30h: Còctel / Networking

20:30h: Inici visita guiada. Punt de trobada: Baixada de la Fidela, 4 (Esports Moni)

 

Art in shop 

La MGA fa un nou pas i apropa, encara més, l’art contemporani a la població. Ho fa a través de la iniciativa del MAB (Manlleu Associació de Botiguers), Art in Shop. Es tracta d’un acció que uneix creadors amb comerç a partir de la incorporació d’obres d’artistes a l’interior dels comerços actius donant la possibilitat de vendre aquestes obres als clients d'aquests establiments.

 

Sis anys de la MGA 

L’any 2014 l'Ajuntament de Manlleu va detectar la necessitat d’activar i adequar els diferents espais que, a causa de la crisi immobiliària de l’última dècada i les dificultats del petit comerç davant la irrupció de les grans superfícies, estaven buits. Gràcies a la col·laboració público-privada entre l’Ajuntament de Manlleu i l’agència creativa Arkham Studio va sorgir la idea de donar un ús temporal a aquests locals i convertir la ciutat de Manlleu en una galeria d’art a peu de carrer. D'aquest manera es va crear la Manlleu Galeria d’Art, que converteix els locals buits en aparadors artístics donant més visibilitat als espais tancats i millorant la imatge comercial de Manlleu, alhora que apropa l’art contemporani al carrer i el treu del seu lloc d’exposició habitual i de la centralitat de Barcelona. 

Els sis anys de trajectòria han consolidat la marca i la iniciativa i n'han demostrat la qualitat i la professionalització, convertint-la en exemple i inspiració per a altres municipis.

 

MGA 2019 en dades

11 espais

14 artistes contemporanis

5 disciplines artístiques

14 obres exposades

6 edicions de la MGA

 

Consulta els documents adjunts i l'enllaç saber més del projecte i de l'edició d'enguany.

 

Pots inscriure't a la visita guiada del dia 8 de novembre de 2019 a través d'aquest formulari:Informació bàsica de protecció de dades personals

Responsable del tractament: Ajuntament de Manlleu.

Finalitat: inscripció a l’activitat, organització i enviament d’informació del Servei d'Empresa de l'Oficina de Promoció Econòmica.

Legitimació: consentiment de la persona que s’inscriu i permetre la seva participació.

Destinataris: les dades no es comunicaran a tercers.

Drets de les persones interessades: Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació adreçant-se a Ajuntament de Manlleu.

 

> Més informació a continuació:

 

Informació detallada sobre tractament de dades personals

 

Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

Ajuntament de Manlleu, CIF P0811100G, amb adreça plaça Fra Bernadí, 6, tel. 938506666,  protecciodedades@manlleu.cat. Pot contactar amb el Delegat  de  protecció  de  dades (DPD) per mitjà de l’adreça dpd@manlleu.cat

 

Amb quina finalitat tractem les dades personals?

Les dades obtingudes en el procediment d’inscripció i les restants que s’obtinguin en la prestació del servei es tractaran per a les finalitats següents: gestió i organització de projectes o activitats del Servei d'Empresa, enviament d'informació per part del mateix Servei.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les dades?

El tractament de les dades es porta a terme per a la prestació dels serveis que rebran les persones inscrites a l’activitat i en compliment d’una missió d’interès públic.

 

A qui es comuniquen les dades?

Les dades no es comunicaran a tercers. 

 

Quant de temps conservarem les dades?

Les dades personals es conservaran durant el temps necessari per oferir el servei.  S’eliminaran seguint el procediment reglamentari que regeix per a les administracions públiques.

 

Quins drets existeixen en relació al tractament de les dades?

Qualsevol persona té el dret a saber d’on s’han obtingut les dades, en el cas que no s’hagin proporcionat directament, la finalitat a les que es destinen i les cessions que s’hagin efectuat o es prevegin efectuar. De manera general les lleis reconeixen a les persones interessades el dret a accedir a les seves dades, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar- ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals es van recollir i no hi hagi obligació de conservar-les. En determinades circumstàncies els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, dret que li atorga el control d’aquestes dades principalment de cara a corregir tractaments inadequats i presentar reclamacions en defensa dels seus drets.

 

Com es poden exercir o defensar els drets?

Per escrit al Registre General de l’Ajuntament de Manlleu, pl. Fra Bernadí, 6 08560 Manlleu, o a través del portal de tràmits https://tramits.manlleu.cat

 

Si una persona considera que els seus drets no s’han atès adequadament, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apd.cat). En qualsevol moment es pot adreçar directament al Delegat de  protecció  de  dades (DPD) per mitjà de l’adreça dpd@manlleu.cat


Imatges relacionades

Cartell MGA 2019
Artistes expositors MGA 2019
Recorregut d'espais del MGA 2019

Data de modificació: 29/10/2019 11:35:19

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter