Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Cerca
[Tancar]

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

AODL d'Eficiència energètica i sostenibilitat

Treballar transversalment programes i projectes d’eficiència energètica, estalvi energètic i energies renovables i especialment potenciar el desenvolupament i l’aplicació del Pla d’Acció d’Eficiència Energètica i Sostenibilitat de Manlleu.

AODL d’Innovació pública de desenvolupament local

L’objectiu general d’aquest nou pla de treball segueix essent la introducció de la innovació pública, i per tant de formes més adaptades a les noves demandes, necessitats i potencialitats d’un entorn i context dinàmics i plurals, a l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica (ASPPE) de l’Ajuntament de Manlleu en les seves relacions internes i externes de servei en termes de desenvolupament local i ocupació.

AODL de Nous projectes de desenvolupament local

Dissenyar, planificar, executar i actualitzar nous projectes de desenvolupament econòmic i social local, amb cooperació amb actors públics i privats i amb l’objectiu de generar ocupació i nova activitat econòmica, millorant el benestar de la ciutadania.

AODL d’Ocupació i competitivitat

Pretén contribuir a tenir unes empreses més competitives i innovadores de manera que  aquestes puguin ser el motor de generació d’ocupació i així les persones que treballen mantinguin la seva ocupació i les que estan a l’atur  puguin accedir a un lloc de treball.

També donar suport a les microempreses que tenen una estructura molt reduïda que provoca que necessitin un acompanyament en la gestió empresarial en general i un assessorament més personalitzat i no tant especialitzat i fomentar noves formes de relació a través de la cooperació i noves formes de finançament.

 

Tots aquests programes i projectes estan subvencionats i compten amb el suport de:

Logos sub

Data de modificació: 29/12/2016 10:17:24

Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter