Logotip de l'Ajuntament de Manlleu
Logotip de l'Ajuntament de Manlleu Logotip de l'Ajuntament de Manlleu

Formació en línia gratuïta

El programa de Formació en línia AULA MENTOR, obre una nova convocatòria de cursos gratuïts. A diferència de l'oferta formativa habitual de l'Aula Mentor, aquests cursos són gratuïts, tenen places limitades tenen una data concreta d'inici i de final. Les persones interessades es poden inscriure a través del servei d'Aula Mentor Manlleu del 12 al 15 de febrer. El nombre de places ofertades per a cada curs està limitat a 50 i s'assignaran per rigurós ordre d'inscripció. Els cursos s'iniciaran el 19 de febrer.

A continuació podeu veure una descripció dels cursos ofertats en aquesta convocatòria. Si esteu interessats en alguna d'aquestes formacions, contacteu amb el servei d'Aula Mentor Manlleu.

 

Iniciación a Salesforce +Info (PDF)
SalesForce és un conjunt de programes amb la finalitat de gestionar la relació amb els clients, el que al món empresarial es coneix com a Customer Relationship Manager (CRM). Aquest curs té una durada de 4 mesos.

Finanzas personales: planificación, control y gestión +Info (PDF)
Aquest curs planteja un sistema de pressupostació i seguiment de les finances familiars, així com alternatives per a l'estalvi en funció de les expectatives de l'inversor. El curs intenta donar les claus per aconseguir una situació financera sostenible. Aquest curs té una durada de 2 mesos.

Iniciación a las matemáticas +Info (PDF)
Repàs de conceptes matemàtiques bàsics: números naturals i decimals, mesura de temps, angles, fraccions, proporcions, percentatge, geometria i tècniques de càlcul i interpretació de gràfiques. Aquest curs té una durada de 2 mesos

Iniciación a la física +Info (PDF)
Conceptes i principis fundamentals del mètode científic, la cinemàtica, la dinàmica i les diverses formes d'energia. Aquest curs té una durada de 2 mesos


On es fa

UbicacióAula Mentor
  • Adreça Edifici Can Puget. Plaça Dalt Vila 1.
  • Codi postal 08560
  • Municipi Manlleu
  • Telèfon 93 851 50 22
  • Email manlleu@aulamentor.es


Imatges relacionades

mentor obert

Enllaços relacionats

Data de modificació: 20/02/2018 15:47:25

CERCADOR

Cerca de continguts, preguntes, etc
Amb la col·laboració de:
  • Logo de la Diputació de Barcelona

manlleu, capital del Ter